top of page

De zorgmarkt verandert in sneltreinvaart. Dat stelt nieuwe eisen aan zorgverlenende organisaties. Nieuwkomers in de zorg hebben inmiddels bewezen wat voor grote bijdrage slimme IT- en communicatietechnologie biedt in het behalen van concurrentievoordeel.

Naast een uitgebreid klantcontactcentrum, biedt Invamo Bedrijfscommunicatie ook speciale oplossingen die in de zorg cruciaal zijn. Communicatie het verschil maken. Open standaarden zorgen voor eenvoudige aansluiting met talloze zorgdomotica-toepassingen. Maar ook de standaardfunctionaliteiten als zorgalarmering en alles op één toestel maken zakelijke VoIP telefonie van Invamo onmisbaar in de zorg.

De juiste VoIP systemen maken daarbij in een klap andere communicatiesystemen overbodig, omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen kunnen eenvoudig worden gematcht met digitale roosters. Daarmee is onder andere een scheiding tussen privé en zakelijk voor ambulante medewerkers eenvoudig te realiseren.

Invamo helpt de communicatie met cliënten en de communicatie tussen collega’s efficiënter te maken. Hierdoor gaat de kwaliteit omhoog met als bijkomend voordeel dat er kosten bespaard worden. Daarnaast kunnen er zelfs levens gered worden.

 

Demo aanvragen? Laat u overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie heel vlot omhoog gaat!

DEMO AANVRAGEN

U wilt eenvoudig en met besparing van kosten bellen? Vraag vandaag nog een demonstratie aan. Laat u overtuigen en zie met eigen ogen hoe medewerkers efficiënter gaan werken en de bereikbaarheid van de organisatie met sprongen omhoog gaat.

bottom of page