top of page

mobiele

telefonie

"Het nieuwe werken", werken waar en wanneer u maar wilt, is al lang niet nieuw meer. Mobiel werken is de standaard van nu, waarbij mobiele telefonie een cruciale rol speelt.

Zakelijk mobiel bellen regelt u snel en gemakkelijk bij Invamo Bedrijfscommunicatie. Wij bieden diverse abonnementen aan van de beste Nederlandse providers: Vodafone, T-Mobile en KPN. Wij kunnen hierdoor altijd onafhankelijk advies geven over wat het beste aansluit op uw situatie.

Misschien is het veel gunstiger om uw huidige abonnementen op te zeggen, of kunt u beter verschillende abonnementen met elkaar combineren. Wilt u graag een gedegen advies over hoe en met welke provider u uw mobiele telefoonverkeer optimaal en financieel zo gunstig mogelijk inricht? Invamo helpt u graag om de verschillende voordelen in kaart te brengen, zodat u altijd de juiste keuze kan maken, uitgaande van uw bedrijfsprocessen.

Het is ook mogelijk om met de speciaal ontwikkelde telecom management tool de abonnementen van verschillende providers in één omgeving te beheren. U monitort continu uw mobiele telecommunicatie. Gebruik en kosten worden echt inzichtelijk en daarvan stellen we u met periodieke rapportages op de hoogte. Dit leidt tot meer bewustwording onder medewerkers en er kunnen eventueel gepaste maatregelen worden genomen. De grote voordelen zijn lagere gebruiks-, beheer- en communicatiekosten. Dit kan soms wel oplopen tot besparingen van 30%!

Wij bieden u een totaaloplossing, daarom leveren wij ook alle benodigde hardware. Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten, daarom leveren we dan ook uitsluitend duurzame en betrouwbare A-merken.

Wilt u meer informatie neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Invamo regelt het voor u.

 

Wij kunnen ook maatwerk leveren zoals:

  • Flexibele contracten met 1 maand opzegtermijn

  • Op maat gemaakte abonnementen

  • Datasimkaarten met grote datapools en oneindig schaalbaar

  • Datasimkaarten met betalen naar verbruik

  • Datasimkaarten met vaste IP adressen

WhatsApp Image 2019-02-21 at 04.04.26.jp
bottom of page