top of page

internet of things

(iot/m2m)

Het Internet of Things (IoT) zal een geweldige impact gaan hebben op veel bedrijven. Het gaat de fundamenten voor de wijze waarop bedrijven nu hun business runnen grondig veranderen in de komende jaren. Er zijn al veel voorbeelden in de markt te vinden, van autonome vrachtwagens tot met het internet verbonden koeien. De toepassingen zijn eindeloos.

Invamo helpt ondernemers graag de mogelijkheden te onderzoeken om de bestaande techniek in de markt te koppelen met uw bedrijfsstrategie. Samen brengen we alle opties in kaart om uiteindelijk een concurrentievoordeel te bewerkstelligen. We kijken onder andere naar de connectiviteit, sensoren, applicaties, data services en beveiliging.

Invamo levert op maat gemaakte producten op basis van full roaming voor de nationale en internationale markt. Over het algemeen heeft u in de praktijk 2 tot 5 netwerken per land nodig om de beste dekking te realiseren. Door bundeling van grote volumes zijn we in staat om uw kosten aanzienlijk te verlagen. Daarmee bieden we de beste grensoverschrijdende datamogelijkheden.

De toekomst gaat veel veranderen. Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat blockchain technologie een belangrijk onderdeel gaat worden in de telecommunicatie, met name in de hoek van IoT. Onze partner Cryptologisch kan u hier alles over vertellen.

Neem nu contact op om alle voordelen te bespreken.

1550699259119.png
bottom of page