top of page

STELLAR DATA RECOVERY

INTEGRATIE WEBSITES MET TELEFONIE

Kees Jan Meerman is COO van Stellar en hij valt direct met de deur in huis: “Sinds juli 2010 zijn wij gebruiker van Xelion Phone System server. En ik moet zeggen het is fantastisch!“ Stellar gebruikt websites en micro sites in heel Europa om nieuwe klanten te werven. Elke website en actie krijgt een eigen telefoonnummer. “Met Xelion is alles keurig georganiseerd en komt ieder telefoontje vlekkeloos bij de juiste accountmanager. We hebben het over 150 verschillende lijnen die perfect werken.” Met Xelion Phone System kan verkeer op basis van inkomend telefoonnummer exact worden gerouteerd hoe een bedrijf dat wil. Door de integratie van Xelion met ERP pakketten kan ook direct de integratie van telefoniegegevens met relatiebeheer worden gemaakt.

VERBLUFFEND KRACHTIGE RAPPORTAGE

Voor Stellar is het meten van response op websites en acties haast een wetenschap geworden. Daarom is het van groot belang dat uitgebreide rapportages over het aantal telefoongesprekken en de beantwoording ervan op dag basis beschikbaar zijn. Meerman hierover: ”We maken ook gebruik van Xelion querybuilder waarmee we exact inzicht hebben in de performance van iedere actie en iedere website. Ook geeft dit detailinzicht in exact de drukke en de minder drukke uren van de dag per land zodat we onze personeelsplanning daarop hebben kunnen afstemmen”. Met querybuilder kan een organisatie zelf zijn eigen rapportages samenstellen met een detailniveau dat door geen enkele andere telefonieoplossing wordt benaderd.

BELLEN VIA DE PC

De sales medewerkers bellen allemaal met gebruik van hun PC. “De Xelion softphone is enorm gemakkelijk te gebruiken zonder dat daar speciale training voor nodig is” legt Meerman uit. Door de PC te gebruiken ziet een medewerker direct vanuit welke website of actie wordt gereageerd. Ook alle gesprekken die door Stellar standaard worden opgenomen zijn met behulp van de softphone snel terug te vinden en terug te luisteren. Het biedt medewerkers enorme tijdswinst op in vergelijking met een traditionele telefooncentrale.

 

Met Xelion is alles keurig georganiseerd en komt ieder telefoontje vlekkeloos bij de juiste accountmanager. We hebben het over 150 verschillende lijnen die perfect werken

- Stellar Data Recovery

bottom of page