top of page

Invamo en de AVG wet


Het is de afgelopen jaar veel in het nieuws geweest, de AVG wet. Een wet die ervoor moet zorgen dat persoonsgegevens beschermd blijven.


Op 25 mei 2018 is de Uitvoeringswet AVG in heel Europa gestart. Door deze wet worden de rechten van de burgers, op het gebied van privacy, versterkt door het vastleggen van het recht om ‘vergeten te worden’ en het recht van de burgers om van de overheid of een bedrijf hun persoonsgegevens in een standaardformaat te krijgen.


Organisaties moeten rekening houden met nieuwe en strengere regel bij het verwerken van persoonsgegevens. Dit houdt in dat wij een officiële toestemming van u als onze klant moeten hebben over het werken met, en het verwerken van de privacygegevens van uw bedrijf.


De gegevens die u beschikbaar stelt zullen gebruikt worden om de contracten compleet te maken en te kunnen aanvragen bij de desbetreffende provider om zo de afgesloten diensten te kunnen leveren. Inlog gegevens zullen bewaard worden om u van dienst te kunnen zijn wanneer er een probleem voorkomt.


Zolang u bij Invamo Bedrijfscommunicatie diensten afneemt zullen uw gegevens bewaard worden. Wanneer u geen diensten meer afneemt en besluit om geen klant meer te zijn bij Invamo Bedrijfscommunicatie zullen uw gegevens vernietigd worden.


Comments


bottom of page