top of page

Invamo Bedrijfscommunicatie opent zijn deuren


Vandaag komt er een droom uit, Invamo Bedrijfscommunicatie is live! Na ruim 18 jaar ervaring in de telecombranche, opgebouwd bij debitel Nederland, Tele2 Zakelijk en Vodafone(Ziggo), ga ik voor mijzelf starten. Ik blijf doen waar ik goed in ben en ga andere ondernemers adviseren, helpen en ondersteunen met al hun telefonie vraagstukken en beheer. Samen met een geweldige IT goeroe, Luuk, gaan we ervoor zorgen dat onze klanten optimaal bereikbaar zullen zijn met de beste producten en diensten die in Nederland zijn te verkrijgen. Uiteraard kunnen we dit niet zonder goede partners en deze hebben we gevonden in internet serviceprovider Pocos en platform leverancier Telador.


Invamo staat voor Internet, Vast en Mobiel. Ons portfolio voor mobiel bestaat uit de netwerken van Vodafone, T-Mobile, KPN en Orange (IoT). Voor internet kunnen wij gebruik maken van DSL, COAX en glasvezel (zowel de grote providers alsmede ruim 50 lokale initiatieven). Tot slot gaan wij VoIP telefonie verzorgen via de platformen van Xelion en Kwebbl. Twee partijen die zich focussen om de allerbeste telefooncentrale software te maken en een scala van functionaliteiten en integratiemogelijkheden bieden.


Wij gaan natuurlijk wel een stapje verder om onze klanten tevreden te stellen. Eerst een uitgebreid gesprek en onderzoek voordat we de beste oplossing adviseren. Levering en implementatie worden zorgvuldig afgestemd en gepland. Na de uitrol laten we je niet aan je lot over en krijg je de begeleiding die je nodig hebt. Het is echter zo dat de producten helemaal voor zich spreken. Ze zijn zo intuïtief en overzichtelijk dat het zich allemaal vanzelf wijst. Word je ook nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak. We komen graag langs om het te laten zien. We hebben er zin in!


Comments


bottom of page